Skip to main content

Creaţii Exclusiviste – Ghidul Miresei


Înainte de a se lansa în modă, Mihaela Todor a ales să aprofundeze acest domeniu fascinant, studiind la unul dintre cele mai prestigioase institutute de profil din Milano. Preocupată în special de calitate, designerul are astăzi toate șansele să ajungă unul dintre cei mai populari din România.

Atelier Mihaela Todor – Prima TV


Echipa de la Focus Magazin – Prima TV mi-a fost alaturi de la deschiderea showroom-ului. Acesta este reportajul realizat de ei, in care povestim despre tendintele toamnei, ce ma inspire si ce influenteaza procesul meu de creatii, dar si despre cele mai dragi tinute si carui gen de femeie se potrivesc. Te invit sa urmaresti reportajul mai jos si, desigur, sa-mi faci o vizita la showroom!

Designerul Mihaela Todor – Adevarul.ro


Designerul Mihaela Todor le-a pregătit clientelor designuri exclusive cu reduceri între 30-50% Reducerile între 30 si 50% sunt valabile până pe 30 noiembrie atât în showroom-ul de pe Str. Niculae Staicovici 23 din Bucureşti, cât şi pe site-ul mihaelatodor.com. Originară din Cluj, Mihaela Todor a studiat moda la prestigiosul Istituto Marangoni din Milano, după care şi-a deschis un magazin în oraşul natal.

Sursa: adev.ro/ozkjwv

Tendinţele sezonului toamnă-iarnă 2017. Recomandările designerului care le îmbracă pe Lora, Ianna şi Cristina Cioran


„Vorbim despre un sezon permisiv cu toate tipurile de siluete, cu toate gusturile. De la gym-retro, lolita-look, country-style până la future-hippie şi stilul suprarealist, avem, cu siguranţă, de unde alege ce vom purta în această toamnă-iarnă”, spune designerul Mihaela Todor.

Citeste mai mult: adev.ro/oxzb8t

Cum si de unde se imbraca vedetele. Tinute de gala, in prag de seara


Lora, Cristina Cioran, Sonia Trifan, Ianna, Cristina Soloc si multe alte vedete au fost surprinse in cabina de proba! Ei, nu chiar in cabina de proba, insa destul de aproape. Vedetele au “descins” in atelierul – showroom al Mihaelei Todor si au probat tinute cu care probabil le vom vedea curand pe covorul rosu.

Citeste mai multe pe: http://stil.acasa.ro/

PREZENTARE NECONVENTIONALA DE MODA LA DESCHIDEREA PRIMULUI SHOWROOM, MARCA MIHAELA TODOR, DIN BUCURESTI – FEMEI IN TREND


Pe 11 octombrie a avut loc deschiderea primului showroom marca Mihaela Todor, din București (str. Doctor Staicovici, nr. 23 – zona Cotroceni)!

La eveniment au participat vedete – Lora, Ianna, Cristina Cioran, Cristina Soloc, Sonia Trifan etc., colaboratori si oameni de presa, prieteni ai designer-ului, iar atmosfera a fost una destinsa, cu accente de gala, gratie tinutelor elegante.

Citeste mai multe pe: FemeieInTrend.Blogspot.ro

PREZENTARE NECONVENTIONALA DE MODA – EVA.RO


Ieri seara a avut loc deschiderea primului showroom marca Mihaela Todor, din București. La eveniment au participat vedete – Lora, Ianna, Cristina Cioran, Cristina Soloc, Sonia Trifan, colaboratori si oameni de presa, prieteni ai designer-ului, iar atmosfera a fost una destinsa, cu accente de gala, gratie tinutelor elegante.

Citeste mai multe pe: EVA.RO